RURO
Primim comenzi L-V, 09:00-18:00
социалки мобильные
Primim comenzi L-V, 09:00-18:00
RORU
Înregistrare - Logare
022 26 10 26
Primim comenzi L-V, 09:00-18:00
0
0

Garanție

Garantia produselor vandute de Conect

 

Pentru o parte din produsele vandute si livrate de catre Conect beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

 

Produse cu certificat de garantie emis de producator

Pentru o parte dintre produsele vandute de Conect vei primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit. Il gasesti in cutia produsului sau il primesti impreuna cu produsul procurat in magazin. Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.

 

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat. Trebuie doar sa duci produsul defectat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

 

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.

 

Produse resigilate

Produsele resigilate sunt insotite de certificate de garantie avanad o perioada diferita de cea standard. Perioada de garantie este specificata in certificatul de garantie al fiecarui produs.

 

Atrage atenția la condițiile de acordare a garanției
 

Nerespectarea prezentelor condiții:
sau pierderea talonului de garanție, duce la anularea obligațiilor de garanție. La solicitarea reparației conform garanției, proprietarul produsului trebuie să prezinte: un act de identitate, originalul certificatului de garanție fără schimbări și corectări, în care sunt indicate: numele consultantului, data când a fost achiziționat produsul, modelul produsului, IMEI sau numărul de serie a produsului.
Obligațiile de garanție sunt valabile pentru produsul procurat de la data procurării pe perioada indicată în talon. La aplicarea prezentei garanții, prin ”produs” se va înțelege numai dispozitivul principal, fără includerea accesoriilor din complectația acestuia. Garanția pentru
baterie, încărcător constituie 3 (trei) luni de la data procurării.

Obligațiile de garanție nu se extend:
• Pentru materiale de consum, cabluri de conexiuni, antene, căști, microfoane, dispozitive " hand's free", capace, elemente de furnitura, dispozitive de stocare a informație de diferite genuri (audio, discuri, cartele de memorie și altele), accesorii ca huse, curele, curelușe pentru transportare, documente de însoțire a produsului.
• La softul (aplicația) vândut(ă) cu produs și la softul (aplicațiile) care nu sunt vândute cu produs, ci instalate, păstrate sau create de către utilizator de sine stătător.
• La datele utilizatorului, salvate sau obținute cu ajutorul produsului. Utilizatorul își asumă responsabilitatea de salvare la timp a datelor importante pentru el și protecția lor.

Vânzătorul nu poartă obligațiile de garanție în următoarele cazuri:
• Dacă produsul predestinat pentru uz personal s-a folosit pentru realizarea activității de întreprinzător sau cu alte scopuri care nu corespund destinației lui directe.
• În cazul încălcării regulilor și condițiilor de exploatare expuse în manualul utilizatorului și altă documentație transmisă utilizatorului cu produsul.
• Dacă produsul prezintă suspiciuni că a fost supus unei reparații neautorizate.
• Conectarea dispozitivelor externe care nu sunt prevăzute de producător.
• Dacă defectul este provocat de accidente, pierderi, furt, acțiuni intenționate sau imprudente din partea utilizatorului sau unei părți terțe.
• Dacă defectele au fost provocate de acțiunea umidității, temperaturilor înalte sau joase, efect coroziv, oxidarea, pătrunderea înăuntru produsului a obiectelor străine, substanțelor, lichidelor, insectelor sau animalelor.
• Dacă defectele au fost provocate de acțiunea virusului de computer și a programelor analogice, instalarea sau schimbarea parolei, modificarea și (sau) reinstalarea softului preinstalat.
• Dacă defectul a apărut în urma uzurii naturale ale părților, în cazul depășirii normelor indicate în exploatarea cotidiană.
• Dacă este necesară reînnoirea softului pentru îmbunătățirea caracteristicilor declarate la vânzare.
• Dacă defectele sunt urma deteriorărilor mecanice apărute după eliberarea mărfii cumpărătorului.
• Dacă defectele sunt urma deteriorărilor provocate de atitudinea neglijentă față de produs și nerespectarea regulilor de îngrijire a produsului.
• Dacă defectele sunt urma deteriorărilor provocate de deranjamente sau necorespunderea standardelor parametrilor rețelelor de cablu, de alimentare, de telecomunicații, factori externi analogici, de semnal, inclusiv din cauza topografiei precum și de factorii externi, utilizarea produsului la frontieră sau în afara ariei de acoperire.
• În cazul în care defectele sunt cauzate de obținerea, instalarea și utilizarea de conținut incompatibil
(tonuri de apel, grafica,video și alte fișiere, aplicații Java și programe similare).

 

Lista produselor de folosinţă îndelungată, a serviciilor şi termenele minime de garanţie stabilite pe grupe de produse

 

Compania Conect colaborează direct cu cei mai mari producători de tehnică digitală şi propune clienţilor săi produse certificate,ce corespund celor mai înalte standarte de calitate, cu garanţie de la producător şi deservirea produselor în service centrele autorizate
 

Service centru Adresa/Telefon Marfa GSM (Telefoane) Marfa IT
Laptop Tablete/Book reader TV Foto
Service & Service Chisinau, str. V. Alecsandri 143, tel.022837777, 079837777 Nokia, Samsung, Huawei, Sony, Apple, Allview, Blackberry, Lenovo, HTC, IncoBit, Motorola   Allview, iconBit    
ULTRA Service Chisinau, str.I.Creanga 6v, tel.022870170 Panasonic (Dect) Asus, Fujitsu, Toshiba, Apple, HP Asus, Ainol, Galapad, Pipo, Texet, Nextbook LG, Toshiba, Samsung Canon, Olympus
CSC Service Chisinau, str.Bucuria 1/6, tel.060202180 Fly, Philips, Just5        
Vlanatex  Service Chisinau, str.Ismail 88/1, tel.022545474   Samsung Samsung   Samsung
Accent  Tehno Chisinau, Bulgara 33/1, tel.022577979   Lenovo, Dell Lenovo    
Kvazar  Micro Chisinau, bl.Negruzzi 2, tel.022545445   Acer      
GEOSOFT Chisinau, Dacia 16/1, tel.022573529     Amazon Kindie, PocketBook    
VESTA service Chisinau, str.Haltei 3/2, tel.022545437       Vesta  
ACO service Chisinau, bd.Banulescu Bodoni 45, tel.022224035       Philips, AOC  
Service Plus Chisinau, str.Bucuresti 23A, tel.022837850         Nikon, Fujifilm
GSM Doctor Chisinau, str.Stefan cel Mare 128 Vonino   Vonino    


Asus
Află primul despre promoții!
©2018 Conect. Toate drepturile sunt rezervate. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta pe adresa de e-mail  infoline@conect.md
mergi spre înregistrare
Salut, prietene! :)
Intră
Email:
Parola:
Intră cu alt cont:
Oh, ai uitat parola?
mergi spre înregistrare
Oh, ai uitat parola?
bucuroși să vă ajutăm.
Introduceți adresa de e-mail, utilizată la înregistrare
Introduceți codul de confirmare
captchaReînoire
Link-ul către pagina de schimbare a parolei va fi expediat la adresa Dvs de e-mail
Înapoi
Ești deja intregistrat/ă? Logare
Bine ai venit
la Conect!
Crează-ți un cont în super magazinul nostru și vei avea posibilitatea să cumperi cele mai performante device-uri la cele mai avantajoase prețuri. Încearcă și nu vei regreta.

Email:
Parola:
Repetați parola:
Înregistrarea cu ajutorul: